چهارشنبه، 2 ژوئیهٔ 2025، 12:45 AM
سایت: آکادمی طاهری - عرفان كيهانی حلقه
درس: آکادمی طاهری - عرفان كيهانی حلقه (آکادمی طاهری (بین الملل))
فهرست: پرسش و پاسخ نظام قدیم
سؤال:

آیا احتمال دارد کسی که مبتلا به سرطان است و در ارتباط فرادرمانی قرار می‌گیرد؛ در عین حال متاستاز هم بدهد؟

(آخرین ویرایش: چهارشنبه، 1 نوامبر 2023، 9:51 AM)
پاسخ:

در صورت تشکیل حلقه، امکان ندارد که شرایط بیمار بدتر شود. فرضا یک بیمار دارد روند سرطان را طیمی‌کند و سرطانش در مرحله متاستاز است و مدام بخش‌های مختلف بدن او را درگیر می‌کند. از طرفی وقتی به او پیشنهاد برقراری ارتباط داده می‌شود؛ برای خالی نبودن عریضه، موافقت می‌کند ولی اصلا ارتباط او برقرار نشده و بیماری دارد روند خودش را طیمی‌کند و هر روز متاسیون در یک جای بدن او صورت می‌گیرد. در واقع او اصلا در ارتباط نبوده و حلقه‌‌اش تشکیل نشده است. محال ممکن است که در صورت تشکیل حلقه، اوضاع بدتر شود. حداقل گزارشی که در این مورد وجود دارد؛ کاهش درد و عوارض جانبی شیمی‌تراپی و کیموتراپی است که یک گزارش عام می‌باشد علاوه بر آن، موارد بسیار بسیار زیادی هم هستند که کاملا درمان شده‌اند.


رفرنس پاسخ:

-فایل تصویری جلسه 4دوره 1 نظام قدیم نسخه اول: (1:29:21 تا 1:30:53)


سؤال:

آیا ارتباط تشعشع دفاعی فرادرمانگاه مَجازی، با حلقه‌های تشعشع دفاعی که به معرفت پژوهان تفویض می‌شود؛ تفاوت دارد؟

(آخرین ویرایش: دوشنبه، 3 مارس 2025، 8:28 AM)
پاسخ:

در فرادرمانگاه مَجازی، لول تشعشع دفاعی توسط شبکه شعور کیهانی تعریف و تعیین و اِعمال می‌شود.

  این لول از تشعشع دفاعی برای اولین بار است که مورد استفاده قرار می‌گیرد و با تشعشع دفاعی که به معرفت پژوهان تفویض می‌شود و مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ تفاوت‌هایی دارد. از جمله اینکه، لول آن توسط خود شبکه تعیین خواهد شد و بیرون‌ریزی‌های آن نیز کنترل شده‌تر می‌باشد.

همچنین اعلام تشعشع دفاعی برای دیگران اگر از آنها اجازه نداشته باشیم، برای آنها عمل نخواهد کرد. اما بر روی فرد اعلام کننده تاثیر خواهد نمود.

نکته: توجه داشته باشید همانطور که در فرادرمانگاه توضیح داده شده است، اعلام ارتباط دفاعی برای دیگران نیاز به کسب اجازه از آنها دارد و تخلف در این مورد می‌تواند برای فرد خاطی مشکلاتی ایجاد کند، بدون آنکه در مورد فردی که نام او داده شده؛ کاری صورت گیرد.

بنابراین لازم است از افراد اجازه گرفته شود و به آنها در مورد امکان بیرون ریزی اطلاع رسانی شود. البته در این حالت بیرون ریزی‌ها کنترل شده است.


سؤال:

آیا استفاده از فرادرمانی و قرار گرفتن در اتصال در مورد پرخاشگری هم موثر است؟

(آخرین ویرایش: چهارشنبه، 1 نوامبر 2023، 9:51 AM)
پاسخ:

در مورد پرخاشگری هم مانند ترس و برخی موارد دیگر، ابتدا ارتباط فرادرمانی را برقرار می‌کنیم و در صورتی‌که به نتیجه دلخواه نرسیم؛ از ارتباط تشعشع دفاعی استفاده می‌کنیم. در واقع دومین استیج (Stage، مرحله) قضیه، معمولا تشعشع دفاعی است. این یک اصل مهم است که در مواردی که از فرادرمانی نتیجه نگیریم، یعنی در مورد افرادی که ممکن است جزو سی درصدی باشند که از فرادرمانی نتیجه نمی‌گیرند؛ تشعشع دفاعی را آزمایش می­کنیم.


رفرنس پاسخ:

-فایل تصویری جلسه 6دوره 1 نظام قدیم نسخه اول: (1:36:03 تا 1:36:39)


سؤال:

آیا با استفاده از روش فرادرمانی، قطعا درمان می‌شویم؟

(آخرین ویرایش: چهارشنبه، 1 نوامبر 2023، 9:51 AM)
پاسخ:

هیچ سیستمی در جهان هستی راندمان صد درصد ندارد. نتایج آمار در فرادرمانی نشان می‌دهد که در بدبینانه‌ترین حالت، هفتاد درصد افراد از فرادرمانی نتیجه می‌گیرند و سی درصد درمان نمی‌شوند. با این‌حال، از این سی درصد افرادی که از فرادرمانی نتیجه نگرفته‌اند؛ تعدادی از طریق تشعشع دفاعی درمان می‌شوند و تعدادی نیز از طریق پیگیری آموزه‌های مکتب عرفان کیهانی حلقه، با اصلاح مشکلات بینشی خود، درمان می‌شوند. تعدادی از افرادی هم که نتیجه نمی‌گیرند؛ به‌علت شاهد نشدن خودشان می‌باشد که در زمان برقراری ارتباط، شاهد نمی‌شوند و به‌دنبال تجزیه و تحلیل علمی اتصال هستند. در حالی‌که تنها شرط برقراری ارتباط، «شاهد» بودن (نظاره‌گر) می‌باشد و تعبیر و تفسیر باید بعد از اتصال انجام شود و نه در خود اتصال. همچنین این یک امر بدیهی است که اگر نتیجه صد درصدی درمان داشته باشیم؛ دیگر مرگ متوقف می‌شود و این یک امر محال است. به‌ هر حال نتیجه 70 درصدی درمان، که بدون هیچ وسیله و ابزاری صورت می‌گیرد؛ در مقایسه با پزشکی رایج، یک نتیجه بسیار قابل توجه است.


رفرنس پاسخ:

- فایل تصویری معرفی فرادرمانی- دیدار شماره 44 بنیانگذار«محمدعلی طاهری»: (10:22 تا 11:57)

-فایل تصویری جلسه 2دوره 1 نظام قدیم نسخه اول: (2:17:27 تا 2:19:19)

-فایل تصویری جلسه 6دوره 1 نظام قدیم نسخه اول: (1:15:03 تا 1:15:45)


سؤال:

آیا بخش سایمنتولوژی در فرادرمانگاه مَجازی، فقط به ارتباط «اصلاح الگوی خواب» محدود می‌شود؟

(آخرین ویرایش: دوشنبه، 3 مارس 2025، 1:14 PM)
پاسخ:

در حال حاضر ارتباط اصلاح الگوی خواب و ارتقای کیفیت خواب فعال است و به مرور، ارتباط‌های دیگر نیز به فرادرمانگاه سایمنتولوژی اضافه خواهد شد.

سؤال:

آیا برای درخواست اتصال باید به فرادرمانی باور و اعتقاد داشته باشیم؟

(آخرین ویرایش: چهارشنبه، 1 نوامبر 2023، 9:51 AM)
پاسخ:

این یک امر بدیهی ا‌ست که انسان نمی‌تواند به موضوعی که چیزی در مورد آن نمی‌داند و آن را آزمایش نکرده است؛ باور و اعتقاد داشته باشد. به همین دلیل نیز، این یک قانون است که هر کسی بخواهد وارد این حلقه شود؛ اتصال او برقرار می‌شود و حلقه جاری است. بنابراین برای برقراری اتصال، نیازی به اعتقاد، عقیده، باور، اشتیاق، مضطر شدن و...نیست و هیچ‌‌یک از این موارد نقشی در تشکیل حلقه ندارند. صرفا حضور کافی است و حضور هم یک شرط دارد که شرطِ «بی‌طرفی» می‌باشد.در تعاریف ما بی‌طرف معادل «شاهد»است و شاهد یعنی نظاه‌گر. نظاره‌گر یعنی کسی که می‌خواهد حلقه و اتصال را تست کند و ببیند که وجود دارد یا ندارد. بنابراین تنها شرط برای استفاده از حلقه، شاهد بودن است. به‌محض اینکه شاهد شویم؛ حلقه تشکیل می‌شود.


رفرنس پاسخ:

ـفایل تصویری جلسه 2دوره 1 نظام قدیم نسخه اول: (13:12 تا 15:04)


سؤال:

آیا برای درخواست ارتباط در ربات فرادرمانگاه مَجازی، باید حتما ساعت تعیین شود؟

(آخرین ویرایش: دوشنبه، 3 مارس 2025، 1:14 PM)
پاسخ:

برای این منظور، افراد می‌توانند، هم بلافاصله بعد از ارسال درخواست، در ارتباط بنشینند و هم می‌توانند در زمان ارسال درخواست، ساعت‌های مدنظر خود را تعیین کرده و در بخش مربوطه در ربات که نام و ساعت ارتباط از ایشان خواسته می‌شود؛ بنویسند و در همان ساعت‌ها در ارتباط قرار گیرند.

سؤال:

آیا برای درمان ترس هم می‌توانیم درخواست ارتباط بدهیم؟

(آخرین ویرایش: چهارشنبه، 1 نوامبر 2023، 9:51 AM)
پاسخ:

ما با فرادرمانی می‌توانیم در مورد ترس هم درمان داشته باشیم و بعد از آن اگر هنوز ترسی باقی مانده باشد؛ با تشعشع دفاعی ادامه می­ دهیم.

 در فرادرمانی، یک بخش از کارها از طریق دست بردن در نرم افزار ناخودآگاهی انجام می‌شود. دست بردن در نرم افزار ناخودآگاهی، مقوله‌ای است که با روش­های موجود، اگر نگوییم غیر ممکن ولی می‌توانیم بگوییم که بسیار دشوار است. در فرادرمانی، هوشمندی می‌تواند به ناخودآگاهی ما نفوذ کند و برنامه غلطی که در نرم افزار ناخودآگاهی نوشته شده؛ پاک کند و برنامه دیگری را بنویسد. درمان­هایی که ما در خصوص درمان ترس داشته‌ایم؛ از این طریق است. یعنی از طریق دست بردن در نرم افزار ناخودآگاهی. 

رفرنس پاسخ:

- فایل تصویری جلسه ۶ دوره ۱ نظام قدیم نسخه اول: (۱:۳۳:۳۸ تا ۱:۳۵:۰۳ )


سؤال:

آیا بعد از درخواست ارتباط و حصول نتیجه، لازم است که گزارش درمان خود از طریق طب‌های مکمل فرادرمانی و سایمنتولوژی را ارائه کنیم؟

(آخرین ویرایش: دوشنبه، 3 مارس 2025، 1:24 PM)
پاسخ:

ارسال گزارش‌های شما از تجربه عملی طب‌های مکمل «فرادرمانی و سایمنتولوژی» که از راه دور انجام می‌شود؛ کمک موثری در تکمیل تحقیقات و ارائه خدمات به نیازمندان خواهد بود.
از این‌رو درخواست می‌شود که تا حد امکان و به عنوان یک تعهد اخلاقی، گزارش‌های خود را برای این فرادرمانگاه ارسال فرمایید.
به این منظور می‌توانید از گزینه «ارسال گزارش درمان» در ربات فرادرمانگاه استفاده کنید.

سؤال:

آیا پس از درمان توسط فرادرمانی، امکان بازگشت بیماری وجود دارد؟

(آخرین ویرایش: چهارشنبه، 1 نوامبر 2023، 9:51 AM)
پاسخ:

درصد چشمگیری از بیماران، با یک بار ارتباط فرادرمانی بهبود می‌یابند و روند درمان آنها انجام می‌شود و از چنگ بیماری رها می‌شوند. این مسئله ارتباطی به نوع بیماری، حاد و مزمن بودن آن و مدت درگیری بیمار با بیماری و... ندارد. اما در بعضی موارد فرادرمانی مشاهده می‌شود که پس از بهبود و درمان، بیماری باز می‌گردد. 

دلایل بازگشت بیماری به دو دسته «اختیاری» و «غیر اختیاری» تقسیم می‌شوند.


- دلایل اختیاری بازگشت بیماری:این نوع بازگشت، زمانی رخ می‌دهد که بیمار به‌صورت اختیاری مرتکب تخلفاتی شود که در اثر آن، نقش شعور کیهانی را در درمان نادیده بگیرد یا آن را کتمان کند. نمونه‌های بارز این تخلفات، شک و تردید، انکار و ناسپاسی، کتمان و نسبت دادن درمان به جایی غیر از شبکه شعور کیهانی می‌باشد. در صورت بروز این تخلفات، ممکن است بیمار مدت زمانی را در بهبودی بسر ببرد اما ناکهان بیماری بازگردد و حال بیمار مانند دوران قبل از درمان شود.


- دلایل غیر اختیاری بازگشت بیماری:

الف: مقاومت دادگاه ویژه در بیماری‌های روان تنی:این نوع بازگشت در بیمارانی رخ می‌دهد که عامل اولیه و اصلی بیماری جسمی آنها اختلالات ذهن (مشکلات بینشی) یا روان است. در این‌صورت، بدون اینکه خود فرد در بازگشت بیماری نقشی داشته باشد؛درمان آنها بر اثر ساز و کارهای روان و ذهن، با مقاومت دادگاه ویژه روبرو می‌شود که باعث بازگشت بیماری خواهد شد. البته با چند بار تکرار فرادرمانی، این مقاومت‌ها می‌شکنند و بیمار نجات پیدا می‌کند.


ب: مشکلات بینشی در بیماری‌های ذهنی تنی: علت بیماری بعضی افراد، ضعف و مشکلات بینشی است. برای مثال، فردی که دچار ترس از مرگ بوده و شروع بیماری او در این رابطه باشد، در صورتی‌که مشکلات بینشی او برطرف نشود، ممکن است پس از فرادرمانی و بهبودی، باشنیدن خبر مرگ، دیدن اعلامیه ترحیم و هر موضوعی که او را به یاد مرگ می‌اندازد؛ دوباره دچار بیماری شود و به وضعیت اولیه باز گردد. در فرادرمانی به این نوع از بیماری‌ها که ریشه آنها مشکلات بینشی و ادراکی فرد می‌باشد؛ بیماری‌های ذهنی تنی گفته می‌شود. از خصوصیات این دسته از بیماری‌ها این است که بر خلاف بیماری‌های روان تنی (که به مرور و در طی زمان بروز می‌کنند)، به‌یکباره و ناگهانی رخ می‌دهند. بنابراین، اتفاقاتی که درست قبل از بازگشت بیماری رخ می‌دهند؛ وجه مشترکی دارند که از بررسی آنها می‌توان به مشکلات بینشی فرد پی‌برد.
این دسته از بیماران، پس از آگاه شدن از مشکل بینشی خود، پذیرفتن آن و پس از اینکه خواستار رفع مشکل شدند؛ از حمایت شبکه شعور کیهانی برخوردار می‌شوند و تثبیت درمان آنها نیز آغاز می‌گردد.
بنابراین، درمان فرصتی است که توسط حلقه رحمانیت الهی در اختیار ما قرار می‌گیرد. به این‌صورت که این لحظه یک تسویه حساب انجام می‌شود اما اگر ما بعد از این فرصتی که در اختیارمان قرار داده‌ شده، بینش و نحوه نگرشمان به زندگی را تغییر ندهیم؛ مجددا برای خودمان اضطراب ایجاد می‌کنیم و مجددا به یک اسکن دیگر نیاز پیدا می‌کنیم. اما اصل موضوع این است که بتوانیم در کنار این مسئله، تحول هم ایجاد کنیم و نحوه نگرش ما به هستی عوض شود تا از این رهگذر ایمنی‌هایی هم برای ما به وجود آورد. در نهایت، هدف غایی این مسائل فرصت برای ایجاد تحول است. بدون تحول، درمان فایده‌ای ندارد. هدف اصلی ما آن تحول مثبت است؛ نه درمان. درمان یک بازی است.فرض کنیم عمر انسان از صد سال به دویست سال افزایش یابد. باز هم چیزی به‌خودی خود عوض نمی‌شود. ولی ما یک فرصتی می‌خواهیم تا آن کمال و تعالی را پیدا کنیم، تا نحوه‌ نگرشمان به هستی را اصلاح کنیم که برای این فرصت می‌خواهیم.


پ: مشکلات ذهنی: در تقسیم‌بندی اختلالات، مشکلات عده‌ای ذهنی محسوب می‌شود. مشکلات ذهنی عبارت است از هر گونه تفکر، رفتار و تمایل غیر عادی و مجموعه عواملی که در ادراکات انسان، ایجاد اختلال کند. مانند: انحرافات جنسی، بیش فعالی، دیگر آزاری، خود آزاری، ناآرامی، عصبانی شدن بی‌دلیل، توهمات گوناگون دیداری، شنیداری، احساسی، پندری و...، انواع اسکیزوفرنی (پارانوئید و...)، وسواس، دوقطبی، مشکلات شخصیتی (چند شخصیتی بودن و ...) ترس‌های غیر منطقی (فوبیا)، تمایل به خودکشی و...
در فرادرمانی، دیدگاه خاصی درباره این گروه از بیماری‌ها وجود دارد و درمان آنها از طریق شاخه اختصاصی «تشعشع دفاعی» دنبال می‌شود و اساس آن در کتاب «موجودات غیر ارگانیک» تشریح شده است. درمان این گروه، با شیب صعودی مثبت ولی زیگزاگی طی می‌شود.

رفرنس پاسخ:
- فایل تصویری جلسه ۱ دوره ۱ نظام قدیم نسخه اول: (۲:۳۵:۴۹ تا ۲:۳۶:۳۸)
- فایل تصویری جلسه ۲ دوره ۱ نظام قدیم نسخه اول: (۲:۱۹:۲۱ تا ۲:۲۰:۰۷)