موضوع: پیگیری فوری سوءاستفاده، تخلف اخلاقی و رفتار مغایر با اصول عرفان حلقه
استاد محترم طاهری
با احترام،
این ایمیل را با نگرانی عمیق و احساس مسئولیت مینویسم. من پیشتر شاگرد شما بودهام و از طریق وبسایت رسمی شما وارد سیستم شدهام و تمام حلقهها را بهصورت رسمی دریافت کردهام. تنها نیاز من، مطابق آنچه همواره در مسیر عرفان حلقه مطرح شده، داشتن یک مربی برای طرح سؤالات و راهنمایی آگاهانه بوده است؛ نه بیشتر و نه خارج از چارچوب.
متأسفانه اخیراً با فرد/اکانتی در تلگرام با شماره +44 77 2687 0013 و @erfan_halghe1 مواجه شدم که با راهاندازی یک سایت فرادارمانی و صدور دستور ثبتنام، اقدام به دریافت پول از شاگردان میکند. من شخصاً، در ایران بودم، مبلغ ۴۰۰ هزار تومان پرداخت کردم. پس از پرداخت بعد از رفتارها زننده و شک و تردید در اسالت اکانت نهتنها پول بازگردانده نشد، بلکه:
• از تمامی فرادرمانیهای آنلاین بهطور کامل بلاک شدم،
• با پاسخهای تحقیرآمیز و غیرحرفهای مواجه شدم،
• و به من گفته شد «این پول به شما مربوط نیست، استاد هم پول میگیرد و بنده را دزد خطاب کردند».
اینجا پرسش اساسی مطرح میشود:
اگر عرفان حلقه مسیر آگاهی، شعور، اتصال و رشد انسانی است،
اگر همواره تأکید شده که هیچگونه اجبار، سوءاستفاده، تحقیر، حذف و طرد در این مسیر جایگاهی ندارد،
پس این نوع رفتار سیستماتیک، حذفگر، غیرشفاف و خشن دقیقاً در کجای این مسیر قرار میگیرد؟
کسی که مسئولیت «مربیگری» را میپذیرد، طبق اصول عرفان حلقه موظف است:
• با ظرافت انسانی رفتار کند،
• شأن و کرامت شاگرد را حفظ کند،
• پاسخگو، شفاف و مسئول باشد،
• و هرگز از موقعیت آموزشی برای فشار مالی، حذف یا تحقیر استفاده نکند.
بلاک کردن شاگرد، نگهداشتن پول بدون پاسخگویی، و ادعای نمایندگی یا مؤسسه بودن بدون شفافیت، نهتنها غیرعرفانی است، بلکه بهطور مستقیم اعتبار این مسیر را زیر سؤال میبرد.
لطفاً صراحتاً اعلام فرمایید:
• آیا این نوع فعالیتها و این شیوه برخورد مورد تأیید شماست یا خیر؟
• اگر هست، لطفاً شفاف اعلام شود تا ما با آگاهی کامل از این فضا خارج شویم.
• و اگر نیست، انتظار میرود فوراً رسیدگی، اصلاح و برخورد لازم انجام شود.
تمام اسکرینشاتها، پیامها، اطلاعات اکانت و سایت مربوطه موجود است و در زیر ارائه شد است.
این موضوع فقط یک اختلاف شخصی نیست؛ مسئله سلامت اخلاقی و انسانی مسیر آموزشی شما است. بیپاسخ ماندن چنین رفتارهایی، بهمعنای نرمالسازی خشونت و ایجاد عدم اعتماد در این مسیر است به به اصل عرفان حلقه ضربه خواهد زد.
منتظر پاسخ روشن و مسئولانه شما هستم.
با احترام
مانیا